Vă invităm să vizitați cele mai echipate magazine moto din România – BBmoto: magazinul BBmoto din Otopeni, Jud. Ilfov și magazinul BBmoto din Gheorgheni, Jud. Harghita.

La noi veți găsi cea mai vastă gamă de produse pe stoc în sectorul de echipamente moto, accesorii moto și piese moto pentru categoriile de stradă, enduro, motocross, ATV si snowmobil.

Puteți alege diferite modele și mărimi de echipamente moto pentru dame, bărbați și copii.

Fie vorbă de o cască moto la preț accesibil sau de una din gama superioară, un echipament moto la preț imbatabil sau din Gore-Tex, le găsiți pe toate la noi! Asigurându-vă o consultanță personală o să primiți produsele potrivite exigenței dumneavoastre.

Puteți alege din următoarele mărci comercializate de către BBmoto:
– ca distribuitor oficial: echipamente moto BeringSeguraRichaThor, căști moto ShoeiSharkAFX și îmbrăcăminte outdoor DB Strindberg;
– ca importator unic în România: echipamente moto Sixgear, Speed Up, Britten, căști moto Jet;
– și ca importator oficial: cizme & ghete moto GaerneSendra Boots.

Fiecare magazin are personal pregătit care poate să vă ofere consultanță profesională legat de produse. Este foarte important să vă simțiți bine în echipament, să nu aveți nici un fel de disconfort care ar putea să vă deranjeze în timpul călătoriilor cu motocicleta.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați în magazinele noastre pentru a proba echipamentele & accesoriile sau să comandați produsele direct din magazinul online!