Een dekbedovertrek 1 persoons  koop je al vanaf €8,95. Voor een ruim aanbod 1 persoons dekbedovertrekken in alle kleuren en maten ben je bij Budget-Bed.nl aan het juiste adres. Een 1 persoons dekbedovertrek is geschikt voor een 1 persoons dekbed. Maak je set daarom complet en koop een dekbedovertrek 1 persoons in combinatie met een nieuw dekbed. 

Maat dekbedovertrek 1 persoons

De maat van een dekbedovertrek 1 persoons dekbedovertrek is 140×200/220. Dit betekent dat het dekbedovertrek geschikt voor een 1 persoons dekbed van zowel 200 cm als 220 cm lang. Bij het gebruik van een dekbed met een lengte van 200 cm kun je de overige 20 cm gebruiken als instopstrook. Dit wordt ook wel een dubbel doorlopende instopstrook genoemd. Het dekbedovertrek is voorzien van drukknopen over de gehele breedte waardoor het dekbed goed blijft zitten. Zo voorkom je dat deze eruit glipt tijdens een onrustige nacht.

Materiaal dekbedovertrek 1 persoons

Een dekbedovertrek 1 persoons in ieder gewenst materiaal. Kijk hiervoor altijd naar de kenmerken van een dekbedovertrek en kies een materiaal die past bij jou. Katoen is het meest voor de hand liggende materiaal vanwege de goede eigenschappen. Er zijn verschillende varianten voor katoen waaronder katoen satijn, flanel of gemengd katoen. De eigenschappen van katoen zijn; uitstekende vochtopname, zacht en soepel, makkelijk in onderhoud en een lange levensduur. Voor de winter is een flanellen dekbedovertrek 1 persoons de meest voor de hand liggende keuze. Flanel houdt warmte goed vast en zorgt er daarom voor dat jij een koude nacht warm doorkomt.

Kleur dekbedovertrek 1 persoons

Een wit dekbedovertrek 1 persoons is de populairste keuze en past in elke slaapkamer. Wit kun je namelijk makkelijk combineren met andere kleuren. Door het veelzijdige gebruik raak je er niet snel uitgekeken op en gaat het dekbedovertrek waarschijnlijk lang mee. Uiteraard kun je een dekbedovertrek 1 persoons ook in talloze andere kleuren aanschaffen. Door het ruime assortiment zit er altijd een kleur of dessin tussen die past bij jouw slaapkamer. Een dekbedovertrek kan de smaakmaker van een slaapkamer zijn, bekijk daarom eens de verschillende dessins en laat je inspireren.

Kinderdekbedovertrek 140×200

Een dekbedovertrek 1 persoons is ook ideaal om te gebruiken als kinderdekbedovertrek 140×200. Op een bepaalde leeftijd hebben kinderen hun eigen ben en hebben dan ook een eigen dekbedovertrek nodig. Trakteer je kind daarom op een fijn dekbedovertrek 1 persoons die lang mee gaat en makkelijk in onderhoud is.

1 persoons dekbedovertrek goedkoop
Budget-Bed.nl staat bekend om haar kwalitatief beddengoed voor een lage prijs. Met prijzen vanaf €8,95 kun je een 1 persoons dekbedovertrek goedkoop kopen. De kortingen voor een 1 persoons dekbedovertrek kunnen oplopen tot wel 80%. Grijp daarom nu je voordeel en slaap snel onder een heerlijk nieuw dekbedovertrek s1 persoon .